Hier biljarten wij

Wij biljarten al vele jaren in het bijzonder sfeervolle Café 't Vrijthof gelegen nabij de historische markt in Oirschot alwaar wij zeer hartelijk worden ontvangen, ook u zult zich heel snel op uw gemak voelen in deze gezellige omgeving. Jong of oud, man of vrouw, groot of klein, gezellig bezig zijn is ons doel.


 Café 't Vrijthof

In Café - Zaal - 't Vrijthof staan drie biljarts, waar de gasten gretig gebruik van maken. Dat kunt u gewoon recreatief doen, maar ook in clubverband. Er biljarten twee zeer actieve verenigingen, waarvan 't Vrijthof Libre er één is. De andere vereniging, " Vrijthof  '85 ", speelt driebanden in een onderlinge- en KNBB competitie. Onze vereniging speelt met verschillende teams in de KNBB competitie, in het distict Kempenland. Een ander onderdeel is de clubcompetitie Libre welke in de wintermaanden wordt afgehandeld, hieraan kan elk lid meedoen. Dus je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de KNBB.en BKRB.(recreanten)Die biljarts van BKRB spelen overdag op dinsdag  middag thuis.In de zomermaanden spelen we vrij biljarten voor de lief hebbers. Ook verschillende toernooien en kampioenschappen in KNBB-verband worden afhankelijk van de indeling georganiseerd.

Surf eens lekker rond of kom gezellig langs zodat we onder het genot van een goede kop koffie of een stevige borrel over onze hobby kunnen praten, en natuurlijk ook soms wat zwetsen.

 

Over het algemeen is er op de Martkt in Oirschot voldoende gelegenheid tot parkeren, voor de deur is veelal weinig of geen gelegenheid. Een alternatief is parkeren bij de Poort of bij de Lidl, hier is 's avonds meestal voldoende parkeergelegenheid

Kijk voor de route op  't Vrijthof-Oirschot.nl .